DEKORASYONA SİHİRLİ DOKUNUŞ

Dekorasyona Sihirli Dokunuş

Duvar Tabloları

Dekorasyon çalışmalarının olmazsa olmazları arasında yer alan tablo çeşitleri, her ortama uyum sağlayacak çeşidiyle küçük bir detay gibi gözükse de aslında yapılacak çalışmanın baş kahramanlarından birisidir. Özellikle alana uygun bir seçim yapılması halinde dekor çalışmasının önemli bir tamamlayıcısı olan  tablolar, yapılacak dekorasyon için adeta sihirli bir dokunuş niteliğindedir.Dekorasyonda tablo kullanımı için detayları şöyle sıralayabiliriz;

  • Dekorasyon çalışmalarınızda tablolara ayırdığınız alanın küçük olması durumunda, büyük bir tablo yerine küçük ancak birbiriyle uyumlu birkaç cam tablo kullanımı fazlasıyla gösterişli bir seçim olacaktır.
  • Tabloların birbiriyle renk bakımından uyumlu oldukları gibi, teması açısından da uyumlu olması yaşam alanınızı daha gösterişli hale getirecektir.
  • Tercihen tek çerçeve büyük boyutlu aile tablosu kullansanız bile, etrafını küçük cam tabloların çevrelemesiyle daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Ya da ortada yer alacak ve alana uygun bir tablo seçiminin etrafına, aile bireylerinin küçük çerçeveli fotoğraflarını asmakta yine aynı etkiyi yaratacaktır.
  • Duvar rengiyle uyumlu tablo seçimi yapmakta, duvar dekorasyonu için ideal seçenekler arasında yer almaktadır.
  • Tabloyu astığınız duvarın ışık alan bir alan olması ya da en azından biraz daha aydınlık olması, geceleri de duvarınızda şık bir görüntünün oluşmasını sağlayacaktır.
  • Loş ortamlar için kullanacağınız tablonun üzerine, elektrik sarfiyatı az olan sadece dekoratif amaçlı küçük bir aplik yerleştirmekte oldukça güzel bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.
  • Duvar renginin soğuk renklerden oluşması halinde, tablonun sıcak renklere sahip olmasına dikkat edilmelidir.
  • Mobilyalarınızın renk ve tasarımlarına uygun tablolar üzerinde seçim yapmakta, yine yapmak istediğiniz dekorasyon için tamamlayıcı bir nitelik taşıyacaktır.
  • Çok gösterişli mobilyalara sahip değilseniz ve sade renkli mobilyalarınız bulunuyorsa, bu gibi ortamlarda büyük bir tablo çalışması tercih ederek en azından bu açığı kapatabilirsiniz.
  • Dekoratif bir çalışma yapıyorsanız, mutlaka bir tabloya yer vererek hem daha düşük maliyetli ve hem de daha güzel bir çalışma için tablolarınıza yer verebilirsiniz. Genç odası, yatak odası, salon ve hatta mutfak gibi farklı her alana uygun tablolar ile, yaşam alanları daha görkemli hale getirebilirsiniz

Haberler

RSS

YAŞAM ALANLARINIZIN RENK UYUMU

Srd Concept

Dekorasyonda en çok önem verilmesi gereken konulardan birisi, renk uyumları... En güzel mobilyaları alıp; en trend aksesuarları kullansan bile renk uyumunu yakalamadığında tam bir fiyasko...

DEKORASYONDA YENİ TREND CAM TABLOLAR

Srd Concept

Çevremizde birçok yerde mutlaka görebileceğimiz bir ürün olan cam, dekorasyonda da çok sık kullanılır. Cam, belli bir silikat karışımının eritilip ani olarak soğutulmasıyla elde edilen...